pop kring

Administratie in de cloud is veilig, voordelig, makkelijk en transparant. Voor ons is het dus meer dan logisch om de administratie online te doen. Hieronder zetten we speciaal voor iedereen die nog bonnetjes plakt in multomappen op een rij hoeveel voordeel jij kan halen door je administratie in de cloud te voeren.

Administratie in de cloud is efficiënt

In plaats van twee kopieën te bewaren van iedere inkoopfactuur of verkoopfactuur, bewaart je nu 1 factuur op papier en de andere in de online omgeving. Zo bespaar je niet alleen papier maar ook tijd.

En moet je iets nazoeken van een bepaalde debiteur of crediteur. Dat is voortaan een eitje.  Want dat bonnetje is binnen een paar seconden gevonden op de computer.

Administratie in de cloud is makkelijk

Geen gedoe meer met multomappen of bonnetjes plakken. Met onze app maak je een foto van je bon, je voegt een beschrijving toe en that’s it!

Administratie in de cloud is transparant

We koppelen je bankrekening aan je administratie. Dus kan je altijd en overal precies zien hoe je er financieel voor staat. Wat is je winst, je omzet, staan er nog facturen open? Je checkt het allemaal super snel.

Hierdoor weet je ook precies wat je boekhouder voor je doet. Natuurlijk blijf jezelf eigenaar en kan je bij een overstap alles gemakkelijk overdragen naar een nieuwe boekhouder.

Administratie in de cloud is voordeliger

Niemand wil betalen voor onzinnige dingen, ook niet voor de onnodige uren die je boekhouder maakt. Je administratie in de cloud te doen kost veel minder tijd. Dus minder geld.

Dat zit zo.  Boekingen worden digitaal opgeslagen en ingevoerd, hierdoor is minder tijd nodig om inboekingen te doen. Zo bespaar je dus uren op de boekhouder.

Administratie in de cloud is veilig

Het in de cloud zetten van de administraties zorgt er voor dat je gegevens beschermt zijn. De data staat op een beveiligde server in een data center en niet meer op een huis, tuin en keuken computer.

Crasht je harde schijf, dan staat jou administratie op een afgeschermde plek online.

 

Wil je ook weten hoe je je financiële administratie in de cloud kan beginnen? Neem dan contact met ons op en wij laten je graag geheel vrijblijvend zien wat wij voor je kunnen betekenen. Bellen kan ook naar: 020 26 10 723.

Gewoon eens sparren? Je bent altijd welkom bij ons op kantoor!

 

Schermafbeelding-2014-03-03-om-14.21.34

 

“Ondernemen is kennisdelen.”