Online administratie bij SFAA

Administratie voor MKB!

Administratie mkb bedrijven gezocht? Dan ben je bij SFAA Amsterdam aan het juiste adres. SFAA is het administratiekantoor voor Start-up en Scale-up en MKB bedrijven, lees hieronder waarom!

klanten
Kantoor foto 6
Kantoor foto 5
Kantoor Foto 2
Lees hier waarom SFAA het administratiekantoor is voor MKB Nederland!

Bij SFAA zijn we gespecialiseerd in het adviseren van Start-up en Scale-up bedrijven door onze jarenlange ervaring met deze doelgroep. We werken volledig in de cloud wat betekent dat je 24/7 inzicht hebt in je financiën, en dat er altijd een persoonlijke accountmanager met je mee kijkt. Hierdoor hebben wij afgelopen jaar de Exact cloud award voor innovatie in ontvangst mogen nemen! Je persoonlijke accountmanager weet precies hoe jij het ultieme belastingvoordeel kunt behalen, door de korte lijnen wordt er altijd snel geschakeld en ben je altijd op de hoogte van de stand van zaken van je onderneming. SFAA helpt bij de administratie voor mkb bedrijven. We helpen je groeien met je onderneming, lichten je in op het moment dat je in aanmerking komt voor belastingaftrek en regelen al het ‘belastinggedoe’! Zo kan jij je bezig houden met wat echt belangrijk is, het ondernemen! Zeker weten dat SFAA het administratie kantoor voor jouw onderneming is? Vraag hieronder (geheel vrijblijvend) een adviesgesprek aan.

Boekhouden anno 2022!

Als ondernemer wil je altijd en overal inzicht hebben in je financiën, daarom is boekhouden in de cloud voor elke ondernemer (jong en oud) perfect. Zie je op tegen de overstap naar boekhouden in de cloud? Bij SFAA zorgen we er voor dat je tijdens de onboarding antwoord krijgt op al je vragen. Ook nemen wij contact op met je vorige boekhouder om de overdracht vlekkeloos te laten verlopen, deed je hiervoor zelf de boekhouding dan regelen we samen de overstap.

SFAA heeft afgelopen jaar de Exact Cloud Award gewonnen voor innovatie, deze hebben wij ontvangen doordat wij ons focussen op efficiëntie doormiddel van slimme koppelingen en integraties. Zo kunnen wij onze diensten aanbieden tegen voordelige prijzen!

SFAA online administratie 

Wil je meer informatie over SFAA en onze diensten kijk dan gerust rond op onze website. Wil je direct iemand spreken klik dan op de button hieronder of stuur een mail naar info@sfaa.nl! Altijd real time inzicht in je financiën is nog nooit zo makkelijk geweest!

Financiële administratie uitbesteden?

Begin vandaag nog met online boekhouden

Boekhoud dashboard