Online administratie bij SFAA

Administratiekantoor voor 
zakelijke dienstverlening

Jij bent een ondernemer binnen de branche van de zakelijke dienstverlening en je wilt je administratie uitbesteden. Wij kunnen binnen jouw branche tot 20% aan kostenbesparing realiseren! Wij zijn hét administratiekantoor voor zakelijke dienstverlening

SFAA Administratiekantoor Amsterdam:
Kantoor foto 6
Kantoor foto 6
Kantoor foto 5
Jouw financiële afdeling op afstand!

De afgelopen jaren heeft SFAA Administratiekantoor Amsterdam zich gespecialiseerd in het ondersteunen van bedrijven binnen de sector zakelijke dienstverlening. Hierbij gaan wij verder dan de administratie alleen: wij bouwen samen met ondernemers een structuur op met slimme dashboards, zodat er inzicht ontstaat in kosten. Zo kunnen processen worden verbeterd en kan jouw bedrijf groeien! Als administratiekantoor voor zakelijke dienstverlening helpen wij je waar nodig!

20% kostenbesparing

Binnen veel organisaties worden er onnodige hoge kosten gemaakt. SFAA stelt zich als doel om bedrijven te helpen groeien. Het inzichtelijk maken van de kostenstructuur van je onderneming kan je veel opleveren.

Door onze werkwijze kan er zo’n 20% aan kosten worden bespaard:

-Wij beginnen met een uitgebreide analyse van de financiele structuur: Wat stroomt er door de boeken? Waar liggen kansen en verbeterpunten?;
-Vervolgens bespreken wij deze kansen en verbeterpunten tijdens een sparsessie en voeren wij deze door in een actieplan;
-Tenslotte bouwen wij slimme dashboards, op maat gemaakt voor jouw onderneming, zodat daadwerkelijke besparing kan worden gerealiseerd.

Administratiekantoor voor zakelijke dienstverlening | Administratie in de cloud

Wij verzorgen de administratie in de Cloud. Dat betekent dat je geen bonnetjes meer hoeft te plakken, of hoeft te slepen met multomappen. En je hoeft ook niet bestanden heen en weer te mailen, of aan de slag met Dropbox. Wij doen jouw complete administratie (van BTW tot jaarwerk) op afstand, online en direct in het administratie programma.

Door de administratie in de Cloud te doen bespaar je tijd en geld. Bovendien heb je een beter financieel overzicht en denkt een financieel expert met je mee hoe jij het beste een structuur kunt opbouwen. Verder werken we met apps en online tools om de administratie zo efficiënt mogelijk te doen. Boekhouding 3.0 zeg maar. Zo heb jij nog meer tijd om te ondernemen!

Onze werkwijze

FASE 1

Analyse fase

FASE 2

Besparen en implementeren

FASE 3

Dashboards bouwen

Financiële administratie uitbesteden?

Begin vandaag nog met online boekhouden

Boekhoud dashboard