Administratie uitbesteden bij SFAA

(Financiële) administratie uitbesteden in
Amsterdam

Wil jij je financiële administratie uitbesteden, maar toch inzicht behouden? Wij doen jouw administratie in de cloud, en dat bespaart tijd en kosten! Geen zorgen meer over je administratie, wij doen dat voor jou.

Kantoor foto 6
Kantoor Foto 4
Kantoor Foto 2

Administratie in de Cloud


Wij snappen het
Je wilt de financiële administratie uitbesteden. Maar toch altijd kunnen zien hoe je er financieel voor staat. Dan heeft SFAA de oplossing. Wij verzorgen de administratie in de Cloud. Dat betekent dat je geen bonnetjes meer hoeft te plakken of hoeft te slepen met multomappen. En je hoeft ook niet bestanden heen en weer te mailen of aan de slag met Dropbox. Wij doen jouw complete administratie (van BTW tot jaarwerk) op afstand, online, direct in het administratie programma.

Voordelen
Door de administratie in de Cloud te doen bespaar je tijd en geld. Bovendien heb je een beter financieel overzicht, en denkt een financieel expert met je mee hoe jij het beste een structuur kunt opbouwen. Verder werken we met apps en online tools om de administratie zo efficiënt mogelijk te doen. Boekhouding 3.0 zeg maar. Zo heb jij nog meer tijd om te ondernemen!

Financiële administratie met administratiesoftware,
apps en -tools

Wij willen zo veel mogelijk automatiseren. Zo wordt het voor jouw als ondernemer makkelijker. Je hebt weinig omkijken naar de de administratieve kant van je bedrijf en kunt doen waar jij goed in bent: ondernemen. We verzorgen de administratie in de Cloud. Dat betekent dat we direct in je boekhoudprogramma werken. Je kan dus precies zien hoe het ervoor staat.

Daarnaast maken we gebruik van online financiële tools en producten. Zo kunnen we makkelijk en efficiënt samenwerken aan de financiële administratie op afstand. Kortom; uitbesteden aan SFAA levert je meer tijd op.

Op afstand boekhouden

Vanuit ons kantoor in Amsterdam regelen we de financiële administratie op afstand voor allerlei bedrijven. Van zzp tot het grotere mkb, wij weten waar we het over hebben. Ons doel is de ondernemer zoveel mogelijk te laten ondernemen. Door jouw administratie uit te besteden heb je meer tijd om dat te doen waar jij goed in bent. Je kan ons zien als je eigen financiële afdeling op afstand. Met ons team regelen we je financiële administratie geheel óf gedeeltelijk. Wat we allemaal doen?

Financiële administratie in 
de Cloud: hoe werkt dat?
Niet iedereen is een online held of even handig met financiële apps en boekhoudprogramma’s. Geen zorgen, word je klant bij SFAA? Dan leggen de rekenwonders van SFAA je in een persoonlijk gesprek uit hoe je de administratie op afstand kan inzien. Samen downloaden we de app en we leggen uit hoe je een verkoopfactuur aanmaakt. Heb je na deze spoedcursus nog vragen? Dan helpen we je natuurlijk (kosteloos)! Dat kan telefonisch, via de mail of door nog een keer af te spreken. Zo kan jij zorgeloos de financiële administratie uitbesteden.
Financiële administratie bij 
SFAA: wij gaan verder

De financiële helden van SFAA kijken niet alleen naar het financiële proces. We kunnen ook bedrijfskundig met je meekijken. Wat kan er beter? Waar kan nog bespaard worden op de kosten? Hoe kun je jouw organisatieprocessen verbeteren? Hoe maak je meer kans op een financiering van de bank? Benieuwd wat we nog meer voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Bekijk hier onze diensten op het gebied van financieel advies en financiële administratie.

Financiële administratie uitbesteden?

Begin vandaag nog met online boekhouden

Boekhoud dashboard